Multinacional propera a Manresa necessita complementar el seu equip amb un/a Tècnic/a I+D. Reportant al Responsable del departament, es responsabilitzarà de:
- Creació i millora de nous ingredients, fent recerca i proves, anàlisis, adaptació de fórmules…
- Realització de proves comparatives amb competidors.
- Valoració i TASTS de nous productes i mostres de proveïdors.
- Informar a Producció pels escandalls de nous productes i modificacions dels existents.
- Creació, modificació i gestió fulles de producció.
- Búsqueda per incorporació o substitució de matèries primes.
- Registre i gestió de mostres de proveïdors.
- Operativa d’incidències en coordinació amb Qualitat i Producció.
- Participació activa en reunions de Comité de Reclamacions Tècniques i en reunions amb Proveïdors i amb Producció.
*Requisits:
- Formació en Ciència i Tecnologia dels Aliments o estudis superiors de cuina/pastisseria.
- Coneixements d’ingredients tecnològics, tècniques culinàries i gastronomia en general.
- Valorable amb coneixements d’anglès i/o francès.
- Experiència mínima de 2-3 anys en sector Alimentació, realitzant proves industrials, com a tècnic/a I+D i en APPCC.
- Molt valorable, amb experiència en pastisseries o cuines havent realitzat proves de postres i/o plats, provant tècniques diferents i realitzant noves creacions.
- Perfils creatius, amb capacitat organitzativa, resolutius i metòdics.
HORARI: 8/9h-17/18h
SOU: segons perfil i experiència aportada.