TÈCNIC/A I+D (gastronomia)

Multinacional propera a Manresa necessita complementar el seu equip amb un/a Tècnic/a I+D. Reportant al Responsable del departament, es responsabilitzarà de:

  • Creació i millora de nous ingredients, fent recerca i proves, anàlisis, adaptació de fórmules…
  • Realització de proves comparatives amb competidors.
  • Valoració i TASTS de nous productes i mostres de proveïdors.
  • Informar a Producció pels escandalls de nous productes i modificacions dels existents.
  • Creació, modificació i gestió fulles de producció.
  • Búsqueda per incorporació o substitució de matèries primes.
  • Registre i gestió de mostres de proveïdors.
  • Operativa d’incidències en coordinació amb Qualitat i Producció.
  • Participació activa en reunions de Comité de Reclamacions Tècniques i en reunions amb Proveïdors i amb Producció.

*Requisits:

  • Formació en Ciència i Tecnologia dels Aliments o estudis superiors de cuina/pastisseria.
  • Coneixements d’ingredients tecnològics, tècniques culinàries i gastronomia en general.
  • Valorable amb coneixements d’anglès i/o francès.
  • Experiència mínima de 2-3 anys en sector Alimentació, realitzant proves industrials, com a tècnic/a I+D i en APPCC.
  • Molt valorable, amb experiència en pastisseries o cuines havent realitzat proves de postres i/o plats, provant tècniques diferents i realitzant noves creacions.
  • Perfils creatius, amb capacitat organitzativa, resolutius i metòdics.

HORARI: 8/9h-17/18h

SOU: segons perfil i experiència aportada.

Scroll to Top