Volem que les empreses marquin la diferència, presentem finalistes altament ajustats al perfil sol·licitat perquè siguin els professionals que millor es desenvoluparan a l’empresa i al lloc de treball. Quin procediment seguim?

 • Definició del perfil de recerca
  Ens integrem en la cultura i valors de l’empresa, per poder identificar les competències clau que hem de cercar per al bon desenvolupament del lloc a cobrir.
 • Eines de reclutament
  Activem totes les fonts de reclutament necessàries en funció de cada perfil per arribar als candidats més vàlids.
  El nostre gran actiu és la base de dades formada per tot tipus de candidats/es que ens permeten agilitzar i aportar un valor afegit a les búsquedes de personal.
  Acompanyats sempre de les noves tecnologies, amb plataformes digitals i xarxes socials, que col.laboren en l’èxit dels nostres resultats.
 • Entrevistes
  En funció de cada perfil, els candidats prèviament filtrats, s’orienten a un tipus o altra d’entrevista, sent una d’elles, majoritàriament, l’entrevista per competències.
 • Proves Psicotècniques
  Avaluem el perfil actitudinal i aptitudinal, amb proves d’intel·ligència, raonament, personalitat, competències professionals, idiomes…
 • Referències
  Podem sol.licitar referències segons la particularitat de cada cas.
 • Presentació de candidatures finalistes/ Informe de selecció
  Descrivim, de forma molt pragmàtica, els elements observats durant l’entrevista de selecció i els resultats obtinguts en les proves psicotècniques en relació amb l’avaluació de les competències d’un/a candidat/a per desenvolupar un lloc de treball.
 • Seguiment i garantia del servei
  Realitzem contactes periòdics amb el client, per conèixer el desenvolupament professional del candidat/a contractat a l’empresa.
  Aportem un període de garantia establert en cada procés de selecció.
Scroll to Top